2011-11-29
  21:35:11

Springtimetravel

Någon som åkt på träningsresa med Springtimetravel? Om inte så är det att rekommendera.
Jag & Tania har vart nere och jobbat där som ledare 2 säsonger, både med Friskis&Svettis och även Topphälsa gänget =D Åhhh så kul det är! Man träffar så många nya människor, alla är så trevliga och glada!
man åker dit som ett stort härligt gäng , energiglada och alla peppar varandra.
Alla är ju inte där för samma syfte, och det är det som gör det så roligt också! Vissa är där för att BARA träna järnet, andra för att "komma igång" med träningen, vissa för att ta det lugnt osv. Springtimetravel har ju så många olika temaveckor och då kan man anpassa dig efter vad man känner för =)
Då vi åkte med så var det ner till Portugal, men dom gör även träningsresor till turkiet och thailand!! Dit vill man ju följa med då man har tid.

Många av resenärerna har man träffat på av en ren slump ute på stan, såånt är så himla kul!!
Jag tänkte dela med mig av en liten sneakpeak på hur de såg ut när vi var med som Zumbaledare på Topphälsas vecka

Enjooyyyy <3

1 Kommentarer
Felicia

När kommer bilderna från Zumba in the night club #2?! :)

2011-11-30 @ 16:07:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hejsan! Tania & Alicia Ginard Hellberg heter vi och är 23 år aka "ZumbaTwinz". Vi är egenföretagare och driver T.A Hälsa tillsammans.

Efter vår inspelning av en Zumba Dvd 2010 med grundaren Beto Perez reser vi nu även runtom i landet och håller gästspel, därmed driver vi en egen webbshop på nätet - Officiella Distrubitörer för Zumbakläder i Svergie www.zumbashop.nu

I denna blogg kommer vi att skriva om vår vardag , kommande event , resor , senaste modet inom Zumbawear, tips & skvaller ...m.m