2011-11-30
  22:43:24

Twinz på scen med Beto Perez igen!

Vi var i Danmark för inte så länge sedan då Zumbaklädes Distrubitörerna för Danmark ordnade ett GIGANTISKT event!! Dom hade bjudit in självaste Grundaren av Zumbafitness "Beto peres" dit för att hålla i en masterclass.
2000 TUSEN instruktörer och zumbafrälsta motionärer kom för att medverka. Det var helt otroligt att se detta i Skandinavien, detta hade vi bara sett i USA. Energin kände man av redan i korridoren kring människorna.
Flera stycken hade flaggor med sig som stog och vifftade, andra stog och dansade, skrek osv.

Alla blev överaskade då Beto berättade att hans filmteam skulle spela in ZIN 36 där i Danmark! =D
Det ska bli så kul att se den nästa månad då den kommer bli hemskickad. ZIN 36 vad är det?
Joo det är Zumba Instruktörs Dvder som man får hemskickade varannan månad med inspirations låtar och koregrafier. 36 är nummret på kommande cd:n.

( Låten som vi dansade till var Pitbull - Paus) STOP, DROP, PAAUUUSSS
Se Officiella videon nedan =D den är kul att köra


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Hejsan! Tania & Alicia Ginard Hellberg heter vi och är 23 år aka "ZumbaTwinz". Vi är egenföretagare och driver T.A Hälsa tillsammans.

Efter vår inspelning av en Zumba Dvd 2010 med grundaren Beto Perez reser vi nu även runtom i landet och håller gästspel, därmed driver vi en egen webbshop på nätet - Officiella Distrubitörer för Zumbakläder i Svergie www.zumbashop.nu

I denna blogg kommer vi att skriva om vår vardag , kommande event , resor , senaste modet inom Zumbawear, tips & skvaller ...m.m