2013-03-10
  21:05:49

Shopping i Solna C

Heeejsan!!
Idag blev det en snabb shopping runda i Solna C :).
Var inne på newyorker och hittade lite smått och gott !
Mjukis byxa och hoodie, 1 armband som man även kan träna i.
Förnyade lite av mitt smink och rengöring . Känns så fräsht


2013-03-07
  23:10:52

Köpte fina halsbandet idag!

Brukar du ha drömmar?
Jag hade en intressant dröm för inte så länge sedan (ca 3 mån ) .. Jag drömmde om att en person (vet inte vem) var hemma hos mig. Jag satt och umgicks med många vänner & bekanta. Sedan så tog denna person fram ett halsband som hade en ganska så lång kedja, och hänget var ovalt & blått!! Detta halsband skulle skydda den person som han gav den till, och den personen som han tillslut gav den till var MIG!!!! Slut.

Idag var jag hos en kompis mamma!! Hon hade öppethus för sina egna handgjorda smycken !! Gissa vad jag hittade??!! Ett liknande halsband som jag drömt om :)))) SJÄLVKLART köpte jag den!!!

Ni hittar hennes kollektion här :
Www.saraobea.blog.se


Hejsan! Tania & Alicia Ginard Hellberg heter vi och är 25 år aka "ZumbaTwinz". Vi är egenföretagare och driver T.A Hälsa tillsammans.

Efter vår inspelning av en Zumba Dvd 2010 med grundaren Beto Perez reser vi nu även runtom i landet och håller gästspel, därmed driver vi en egen webbshop på nätet - Officiella Distrubitörer för Zumbakläder i Svergie www.zumbashop.nu

I denna blogg kommer vi att skriva om vår vardag , kommande event , resor , senaste modet inom Zumbawear, tips & skvaller ...m.m